Prijslijst

Hoe gaan wij te werk?

Hoe we het aanpakken?

Pssst .... eigenlijk geeft de helft van ons het liefste alles weg, zowel advies als spullen. Maar om toch wat orde te brengen in het creatieve proces, werken we sinds we samen zijn volgens onderstaande stappen (en dat werkt).

Brainstorm op locatie | € 150,-

Een bezoek op locatie, een scherpe blik, we nemen de maat, roepen honderden ideeën en zorgen voor een advies op maat. Dat is de brainstorm waar het altijd mee begint. Je ontvangt hiervan ook een terugkoppeling. Na deze sessie bepaal je zelf of je verder met ons wilt sparren, of zelf aan de slag gaat. 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten à € 0,25 cent per kilometer vanaf Landsmeer en exclusief 21% BTW

Concept Design | vanaf € 500,-

Vanuit de eerste brainstorm ontwikkelen we gezamenlijk het concept verder. We werken stapsgewijs van voorlopig- naar definitief ontwerp met twee uitgewerkte plattegronden welke wordt versterkt door afbeeldingen en tekstuele toelicht. We zorgen voor vloer-, verf-, behang- en stofstalen, een lichtplan, offertes en adressen.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten à € 0,25 cent per kilometer vanaf Landsmeer en exclusief 21% BTW

Buying & Styling | op maat (uurtarief € 55,-)

De complete aankoop van meubilair, accessoires, raam-, wand- en vloerbekleding wordt door ons verzorgd en wij bewaken daarbij de door u gekozen lijn. Wij bezorgen de spullen bij u thuis (transport wordt door ons geregeld) en kunnen het geheel direct voor u afstylen. U ontvangt vooraf een lijst met de geplande aankopen en prijzen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief reiskosten à € 0,25 cent per kilometer vanaf Landsmeer en exclusief 21% BTW